Gerningsmand til frækt indbrud efterlyses: Kender du ham her ?

Nordjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en mand, der menes at stå bag et frækt indbrud tirsdag i Frederikshavn, ligesom han mistænkes for andre kriminelle forhold i Nordjylland.

Senest mener politiet, at manden var på spil tirsdag, da en voksen datter til et ældre ægtepar fra Frederikshavn fik stjålet sit dankort inde fra forældrenes villa, mens de opholdt sig i haven.

Det kriminelle forhold skete i går mellem klokken ca. 16.00 og 17.00. Mens ægteparret og datteren opholdt sig i villaens have, kravlede en ukendt gerningsmand ind af et vindue, der stod på klem. Og gerningsmanden bevægede sig herfra ind i stuen, hvorfra han stjal en taske, hvori der lå en tegnebog med kontanter og et hævekort, som tilhørte datteren.

- Herfra gik det stærkt. For allerede kl. 17.12 blev kortet forsøgt misbrugt, idet en gerningsmand forsøgte at hæve på kortet fra Ringkjøbing Landbobank i Frederikshavn, oplyser politiassistent fra Nordjyllands Politi, Jens Christian Dall, som tilføjer, at man nu offentliggør billeder af manden i håb om, at nogen har set manden eller ligefrem kender ham.

Politiet har en mistanke om, at det dog drejer sig om en udenlandsk mand, der er en del af et kriminelt miljø, der lige nu rejser rundt i Nordjylland.  

På baggrund af overvågningsbillederne fra banken, så er det politiets opfattelse at gerningsmanden, der forsøger at hæve penge, er identisk med en person, som politiet efterlyste tidligere, nemlig den 12. juli 2019. Her var det en ældre kvinde i Birkelse, det gik ud over. Også her lykkedes det gerningsmanden at stjæle et Dankort og efterfølgende lykkedes det ham at hæve penge på det.

Har man oplysninger om den mistænke, så skal man straks kontakte Nordjyllands Politi på 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland