Kendiskro i Lønstrup

Foto: Michael Andersen

Kendt sportskommentator bød på snitter og fadøl i egen restaurant.

Den karakteristiske stemme tager man ikke fejl af. Den kan kun tilhøre én mand: Jørgen Herbert - tidligere sportskommentator på DR og andre kanaler. Han er pensioneret, men hans stemme kan stadig høres til fodboldkampe på Hjørring Stadion -og nu også i restaurant Bounty i Lønstrup.

Jørgen Herbert flyttede til byen i 2009, og i dag overtog han stedet sammen med Erling Johansen, der også er fra byen og lidt med kendt med restaurationsbranchen.

- Jeg er kommet i Lønstrup i 30 år. Så jeg kendte Bounty godt på forhånd. Og da den tidligere restauratør valgte at stoppe, slog vi til, fortalte Jørgen Herbert til TV2/Nord lige før, det myldrede ind med receptionsgæster.

En af de første, der dukkede op, var fodboldkoryfæet Henning Jensen, der har lovet donere en fodboldtrøje med autograf fra sin tid i Real Madrid. Den skal op at hænge på væggen, sammen med en anden god vens dansesko. Nemlig Allan Simonsens. Da værten annoncerede det, lød kommentaren straks fra en af gæsterne, at de jo ikke er særlig meget brugt.

Jo, stemningen var i top, og Jørgen Herberts kompagnon sætter sin lid til, at kendiseffekten trækker nogle ekstra folk ned i kælderlokalet, der rummer både restaurant og bar.

- Folk skal da ned og se giraffen, manden med den kendte stemme, siger Erling Johansen.

Flere nyheder fra TV2 Nord