Kendt danser forstuvede fod under forestilling

Silas Holst, der spiller den mandlige hovedrolle i Grease, har forstuvet foden og må derfor droppe weekendens forestillinger.

Der er desværre dårlig nyt for fans, der har indløst billet til musicalen Grease for at se danseren Silas Holst.

Silas Holst forstuvede sin fod under fredagens forestilling. Alligevel lykkedes det Silas Holst at gennemføre musicalen på nær sidste fremkald, hvor han blev kørt på skadestuen. Her viste det sig, at foden var forstuvet og ikke brækket, som Silas i første omgang frygtede.

Til Grease-forestillingerne lørdag og søndag afløses Silas Holst af Christian Lund.

Christian Lund, der ellers har rollen som Roger, var programlagt som dubleant og kan dermed træde direkte ind i rollen som Danny. Christian Lunds rolle bliver overtaget af Patrick Terndrup, der ligeledes var planlagt dubleant for Roger.

Silas Holst har selv skrevet et opslag på Instagram om uheldet, hvor han undskylder over for publikum, og roser sine kolleger, der formåede at træde til og improvisere rundt om ham fredag aften, da han i 2. afdelingen kun kunne danse cirka 25 procent af den planlagte rolle.

- Vi ønsker Silas Holst god bedring, og glæder os til at se Christian Lund give Danny-karakteren fuld skrue, skriver Susanne Kabel, pressechef i Aalborg Kongres- og Kulturcenter.

Aalborg Kultur og Kongrescenter gør også opmærksom på, at billetter ikke refunderes på grund af ændringen i rollebesætningen, da denne situation var forudset i programsætningen med de planlagte dubleanter.

Så endte man her en fredag aften... 😳😳😳 undskylder til alle i publikum i aften i #aalborgKongresOgKulturCenter at jeg kun dansede på 25% og humpede mig igennem anden akt.. Men forstuvede foden i første dans efter pausen..! Shiiiiittttt det gjorde nas og kunne ikke mærke min fod resten af forestillingen, andet end vanvittig smerte 😉....!!! Er nu blevet røntgen fotograferet og venter på svar... Tak til alle mine fede kollegaer for at træde til og fylde ud og improvisere rundt om mig - I er så vilde #greasedk

Et billede slået op af Silasholst (@silasholst) den 25. Sep 2015 kl. 2:54 PDT


Seneste nyt

fra Nordjylland