Kendte hylder Skråen: Her er deres bedste minder

Poul Krebs er en af de 20 kunstnere, som er med til at fejre Skråens 40 års jubilæum. Foto: Mick Knive Anderson

Børnenes store idol, Motor Mille sætter også gang i festen på Skråen i dag. Foto: Mick Knive Anderson

05:09

TV2 Nords reporter Sofie Bach var med live fra skråen. Se det her.

1 af 3

Minderne er mange for alle de kunstnere, der har besøgt spillestedet Skråen gennem 40 år.

En fødselsdagssang er vist på sin plads i dag, hvor spillestedet Skråen i Aalborg fylder 40 år. Det fejrer de med et brag af en fest, hvor de i vaskeægte Skråen stil har inviteret alle nordjyderne til gratis jubilæumsfest, med øl, pizza, comedy og musik.

Læs også 40 år på Skråen: Det startede med en fest - og den er ikke slut endnu

Programmet er langt, og startede allerede klokken 15 i dag, hvor hele 20 kunstnere ligger vejen forbi Skråen.

Ifølge ejeren Jørgen Nissen har det ikke været svært at line et program op. Der har endda været musikere, som har ringet til ejeren og spurgt, hvorfor de ikke er inviteret til at komme og give et nummer. 

- Det er så fedt, at så mange vil komme. Vi har lavet programmet ud fra, at vi gerne vil repræsentere forskellige dele af Skråen, og have forskellige kunstnere, som afspejler den bredde, vi har, siger Jørgen Nissen.

TV2 Nords reporter Sofie Bach har fanget nogle af dagens mange musikere til en snak om, hvad Skråen har betydet for dem. Hør alle interviews herunder. 

Skråen kickstartede R. Noors karriere

Skråen har haft kæmpe betydning for Rikke Noors karriere som sanger og sangskriver. Hun er så stolt over, at være blevet inviteret til jubilæumsfesten, hvor hun åbner showet:

02:02 Luk video

40 år med Skråen = 40 år med Michael Falck

Skråen er en af de få spillesteder, der har været i Danmark, i al den tid Michael Falck har spillet. Skråen har booket Michael Falck både i hans opturstid som musiker og i hans mindre gode perioder, og det sætter han især stor pris på. Hør hele interviewet med ham herunder:

01:44 Luk video

Niels Hausgaard: Skråen er for alle

Niels Hausgaard har også lagt vejen forbi Skråen i dag i anledning af deres 40 års jubilæum. Han er især glad for, at Skråen er gode til at tage mindre kendte kunstnere ind. Hør hele interviewet med Niels Hausgaard herunder:

01:57 Luk video

Skråens ejer: Jeg glæder mig til fremtiden

Ejeren af Skråen, Jørgen Nissen, har ikke de store minder, som han tænker tilbage på. I stedet fokuserer han på fremtiden, og her kan han næsten ikke få armene ned. Det skyldes blandt andet, at folk køber rigtig mange billetter til Skråen i øjeblikket. Den seneste uge, har de solgt ligeså mange billetter, som de plejer at gøre den sidste uge op til jul.

00:50 Luk video

Nordjyderne er vilde med Skråen

Jubilæumsfesten på Skråen startede i dag klokken 15, og allerede en time før, var der lang kø. TV2 Nords reporter, Sofie Bach, har fanget nogle af nordjyderne i køen til en snak om, hvad de godt kan lide ved Skråen. Hør, hvad Nordjyderne siger om Skråen herunder.

01:38 Luk video

Flere nyheder fra TV2 Nord