Kent Nielsen: Sæsonens bedste præstation

AaB kronede en flot sæsonstart med 2-1 over OB. For træner Kent Nielsen var det sæsonens hidtil bedste kamp.

AaB-træner Kent Nielsen er en særdeles tilfreds mand, efter at han lørdag aften har set sit hold besejre formstærke OB med 2-1 på Energi Nord Arena.

- Jeg er rigtig tilfreds med, at vi efter en god indledning på sæsonen kan lægge endnu et niveau til mod en rigtig god modstander. Det var vores bedste præstation i sæsonen indtil nu, siger Kent Nielsen.

AaB-træneren havde på forhånd lagt vægt på, at nøglen til et godt resultat mod OB var hurtigt pasningsspil for at holde de stærke fynboer fra kroppen af AaB'erne.

- Vi vidste, at hvis vi skulle have en chance, så skulle vi have bolden minimum lige så meget som dem for på den måde at undgå, at de i kraft af deres fysik skulle overtage kampen, siger Kent Nielsen.

Og den mission lykkedes for nordjyderne, der først i de hektiske slutminutter befandt sig under fynsk belejring.

En vigtig årsag til at missionen lykkedes var Thomas Augustinussen, der ud over en heftig arbejdsindsats også var manden, der bragte AaB i front. Målet kom, da han stak foden frem og tæt på mål rettede en hård afslutning fra Lasse Nielsen i nettet.

- Det var lidt heldigt, men en af de gange jeg kan være glad for, at jeg render rundt med en størrelse 46, siger Thomas Augustinussen, der generelt har en rigtig god følelse i kroppen efter sejren.

- De var kun farlige i nogle enkelte omstillinger, derudover havde vi styr på kampen.


Seneste nyt

fra Nordjylland