Kent Nielsen utilfreds med forsvaret

Kent Nielsen var ikke tilfreds med AaB's defensiv efter nederlaget på 1-3 til FC Midtjylland mandag aften. Foto: TV2/Nord

AaB tabte overraskende 1-3 til FC Midtjylland, og AaB-træner Kent Nielsen var skuffet over indsatsen.

AaB's cheftræner Kent Nielsen krummede tæer, da han så FC Midtjyllands Petter Andersson løbe solo gennem det nordjyske forsvar og lobbe bolden flot i nettet til 1-0 efter 10 minutter af mandagens superligaopgør, som FCM vandt 3-1.

- Specielt i første halvleg var vi ikke tilfredse med forsvarsspillet ved de to mål. Den kompakthed, som FC Midtjylland kom med, den havde vi ikke evnen til at få åbnet op, siger Kent Nielsen til TV2 Sport.

Det kom dog ikke som nogen overraskelse for AaB-træneren, at midtjyderne spillede fysisk og kompakt.

- Vi ved, hvor FC Midtjylland hører hjemme i tabellen, og det er logisk, at de griber kampen sådan an, siger Kent Nielsen.

Midtbanespiller Rasmus Würtz mener, at AaB'erne havde svært ved at finde rytmen, efter FCM kom tidligt foran og kunne stille sig tilbage i en kompakt defensiv.

- Vi taber 1-3, så vi er selvfølgelig skuffede. Jeg er skuffet over, at vi ikke fik sat vores aftryk på kampen. Det er alt for lidt, vi spiller os frem til. Vi har ikke noget flow i spillet.

- Vi manglede bevægelse og præcision i tingene. FCM stod dybt, og de var tilfredse med deres føring, og der formåede vi ikke at sætte dem under pres, siger Rasmus Würtz.

Det er ikke sådan, at nederlaget slår AaB ud af kurs, slår cheftræneren fast.

- Vi har masser af mod på de kommende udfordringer, siger Kent Nielsen.

/ritzau/S