Kent: Vi var ikke dygtige nok

AaB's træner, Kent Nielsen, erkender, at det holdet ikke var godt nok

AaB's superligahold blev mandag løbet over ende af bundholdet Lyngby. Nu erkender træneren, at holdet simpelthen ikke har præsteret godt nok.

- I anden halvleg havde vi bolden rigtig meget, men der var vi ikke dygtige nok til at få sat den afgørende aflevering eller afslutning.

- Det, der er rigtig bittert, er, at hvis man ser bort fra de to mål, så er de stort set ikke i nærheden af vores mål, siger han.

AaB havde selv muligheden for at lukke kampen ved stillingen 1-0. Men i stedet for at udbygge føringen, udlignede modstanderne.

- Vi var tæt på at komme foran 2-0 stort set inden kampen kom i gang, men så får de en af de omstillinger, som vi godt ved, at de er farlige på. Men vi må sige, at vi havde det rigtig svært i første halvleg, hvor især vores presspil ikke var prangende. I bund og grund er vi skuffet. Vi var ikke dygtige nok, siger Kent Nielsen.

AaB startede sæsonen som ubesejrede efter syv kampe. Her lignede klubben den eneste udfordrer til FCK. Men siden da, er det bare gået ned ad bakke, og klubben har nu tabt de seneste tre kampe.

- Efter de syv kampe var vi bevidste om, at vi havde momentum, og når man har momentum, så går tingene også ens vej. Det vil sige, at man er lidt skarpere, vurderer Kent Nielsen

- Jeg nedgør ikke Lyngby. Jeg har altid sagt, at Superligaen i år er utrolig tæt. Vi ved, at hvis man bare falder nogle procent i sin egen præstation, så tipper resultatet ofte en imod, hvis modstanderne er skarpe. Vi må rose Lyngby for at have stor effektivitet i dag, fortsætter han.


Seneste nyt

fra Nordjylland