Kiks, Calvin Klein-undertøj og en havetraktor: Flere spøjse tyverier i Nordjylland

Nordjyllands Politi har haft sig en af de mere spøjse tirsdage med tyverier af blandt andet Red Bulls, kiks, undertøj og en havetraktor.

Selv om tirsdag ikke bød på de mest alvorlige forbrydelser i Nordjylland, så har politiet alligevel haft lidt af hvert og se til. De melder om adskillige tyverier rundt omkring i regionen, hvor bare et udpluk af de stjålne genstande byder på kiks, undertøj og energidrikke.  

Det mest spøjse af gårsdagens tyverier fandt sted i Arden tidligt tirsdag morgen. Åbenbart er en eller flere nordjyder meget desperate efter at få plejet deres have, for tyvene stak af med en havetraktor og en buskrydder. 

De ukendte gerningsmænd havde brudt et skur op tilhørende Storarden Kirke og efterfølgende stukket af med haveredskaberne. Politiet efterlyser nu vidner, der har set nogen køre igennem Arden på en havetraktor tirsdag morgen. Politiet kan kontaktes på telefon 114. 

På jagt efter kiks og energidrik

I Aalborg har politiet til gengæld allerede fat i gerningsmændene. To drenge på henholdsvis 14 og 15 år var tirsdag eftermiddag på rov i en butik i Aalborg. Her erhvervede de sig en Red Bull og en pakke kiks, hvorefter de forsøgte at tage flugten. 

De var dog blevet spottet af en medarbejder, der konfronterede dem. Den 15-årige stak i løb, men den 14-årige blev ramt af samvittighedskvaler og blev tilbage, hvor han fortalte politiet om sin medsammensvorne. 

Deres forældre er blevet kontaktet, og den 15-årige er sigtet for butikstyveri.

Trussetyve på spil i Salling

To mænd fra Aalborg har muligvis set sig nødsaget til at komme med undskyldningsgaver til kæresterne derhjemme. De blev nemlig taget i færd med at stjæle undertøj fra Salling tirsdag. 

Trussetyvene på henholdsvis 20 og 27 år havde dagen forinden, mandag, haft held til at stikke af med noget Calvin Klein-undertøj. Tirsdag forsøgte de at lave samme nummer, men her fik butiksdetektiven øje på dem og konfronterede dem. 

De er begge blevet sigtet for butikstyveri og har betalt for de stjålne varer. 


Seneste nyt

fra Nordjylland