Kim Larsen blev hyldet med fællessang

Aalborg Teater inviterede lørdag til to fællessangs-arrangementer for at mindes Kim Larsen. Billetterne blev afsat på under en time.

Billetterne blev lynhurtigt afsat, da Aalborg Teater inviterede nordjyderne til fællessangs-arrangement for at mindes Kim Larsen, som døde 30. september efter længere tids sygdom.

Fællessangs-arrangementet gik løs lørdag, hvor skuespiller Marie Knudsen Fogh sammen med Aalborg Teaters ensemble sang Kim Larsens mest kendte sange. Og på tilskuerrækkerne sang nordjyderne med.

 
 
Foto: Steven Vikkelsø Andersen

Egentlig skulle der blot have været ét arrangement med plads til 460 gæster. Men efter at have været frigivet i 30 minutter var alle billetterne – som i øvrigt var gratis – revet væk. Derfor udvidede Aalborg Teater med endnu et fællessangs-arrangement.

- Larsens sange vil for altid være en del af os alle, en del af vores lydtapet, en del af vores kulturarv, lyder det blandt andet i invitationen til fællessangsarrangementet.

En af dem, der mødte op for at synge med, er Tobias Andersen fra Gandrup.

- Jeg er stor fan af Kim Larsen, og jeg har hørt ham hele min barndom sammen med mine forældre. Det vækker rigtig gode minder, siger han.

 
 
Foto: Steven Vikkelsø Andersen

Seneste nyt

fra Nordjylland