Kirkevold sikrede Hobro sejren i lokalopgør

Pål Alexander Kirkevold blev matchvinder i dagens testkamp mellem Hobro IK og Skive.

De kender hinanden fantastisk godt, Hobro IK og Skive. Gennem hele den forgangne sæson lå begge hold med i toppen af 1. division, men da alt kom til alt var det Hobro IK, der med et stort pointforspring opbygget gennem sæsonen og den endelige "finale"-sejr over Vendsyssel FF kunne rykke op i Superligaen mens Skive måtte forblive.

Tirsdag aften mødtes de to hold så igen. På Skives træningsanlæg i Egeris blev kampen fløjtet igang, og da den efter 90 minutters spil blev fløjtet af igen, var det Superliga-holdet, der kunne forlade banen som sejrherre.

Kampen var Hobro IK's anden testkamp inden sæsonstart om godt to uger, og efter en sejr på 10-0 over Als Viking i sidste uge var cifrene mere beskedne denne gang. Kampen var dog også mere lige.

Specielt de første 20 minutter af kampen var lige, men Thomas Thomasbergs Hobro-hold fik derefter presset spillet op på hjemmeholdets banehalvdel, uden at det dog gav store målchancer. Halvlegen endte da også 0-0.

Hobro fortsatte efter pausen med at lægge pres på de tidligere divisionskolleger, og efter ni minutters spil gav det pote. Norske Pål Alexander Kirkevold var nemlig på pletten, da forsvarsspilleren Jesper Bøge var kommet helt med op til Skives felt. Fra baglinjen sendte ham et hårdt indlæg ind foran mål, og Kirkevold kunne derfra dirigere bolden i kassen.

Hobro var i kontrol resten af kampen og lod ikke hjemmeholdet komme frem til mange chancer. Omvendt forsøgte indskiftede Quincy Antipas, der i 2. halvlegs første minutter erstattede Kasper Lynge i angrebet, flere gange at lave rav i Skives forsvar og komme frem til målet, men de gode aktioner kastede ikke noget af sig. Dermed endte kampen 1-0 til Hobro.

Oprykkerne spiller næste testkamp i Aarhus mod AGF. Det er den 2. juli klokken 13.00.