KL-politikere fester i Aalborg

Der er ikke kun politik på dagsordenen til det kommunalpolitiske topmøde i Aalborg.

De mange kommunalpolitikere, der de seneste to dage har været i Aalborg til topmøde i Kommunernes Landsforening, har ikke bare lavet politik - de har også holdt en rigtigt god fest i gaden torsdag nat.

Torsdag aften var der festmiddag i Aalborg Kongres & Kultur Center, der også har lagt lokaler til selve topmødet. Men i Jomfru Ane Gade havde restauratørerne også stor fornøjelse af politikerne.

- Torsdag i går, der havde vi faktisk en rimeligt god torsdag, og vi kan mærke, når der er kongresser. Så giver det lidt ekstra i Jomfru Ane Gade, siger Finn Hvillum der er formand for restauratørerne i Jomfru Ane Gade.

Malene Barkhus (Venstre) fra Frederiksberg Kommune var ikke selv med i gaden, men det var ikke, fordi hun ikke havde lyst.

- Nu er jeg jo gravid, så jeg har ikke lige været med på den, men jeg ved der er mange af mine partifæller, de kom hjem meget meget sent. Næste år tager jeg revanche, så jeg er der jo også nok selv næste gang, siger Malene Barkhus.

Ifølge borgmesteren fra Hjørring, så er det nødvendigvis heller ikke spild af tid med festen i det ellers tætte politiske program til topmødet.

- Vi var da nede på et af de lokale værtshuse og sidde og netværke lidt med hinanden og få en øl. Det hører jo med til det, og så at vi mødes uden dagsordner, det er altså også en del af det at få den daglige politik til at glide ned, siger Arne Boelt (Soc.Dem).


Seneste nyt

fra Nordjylland