Klamphugger-håndværkere på spil

Engelske klamphugger-håndværkere huserer igen i Nordjylland. Blandt andre er en ældre kvindelig husejer i Hjørring blevet taget ved næsen. Hun har betalt over 100.000 kroner for tømrerarbejde, der er meget sjusket og dårligt udført

Den 78-årige husejer Inger Louw fra Hjørring er blevet snydt og bedraget.

Nok er der kommet nye sternbrædder op på hele huset. Men det er klamphuggeri, når det er værst. En reparation, der er endt med at løbe op i 110.000 kroner.

- Jeg har det skidt med det her. Jeg havde tiltro til håndværkerne, men de har snydt mig så vandet driver, siger Inger Louw til TV2/NORD.

Inger Louw fortryder inderligt at hun takkede ja, da engelske håndværkere for nylig selv henvendte sig med et godt tilbud om at udskifte sternbrædderne.

Nu advarer politiet mod klamphuggerne.

- Det lugter af bedrageri. Afvis håndværkere du ikke selv har ringet efter, siger vicepolitikommissær Steffen Andersen fra Lokalpolitiet i Hjørring.

Af flere omgange krævede de engelske håndværkere kontante beløb hvis arbejdet skulle gøres færdigt. Inger Louw fik kvitteringer, men de er blevet væk. De lå frit fremme inde i huset.

- Sommetider skulle håndværkerne på wc. De må have stjålet kvitteringerne. Og firmanavnet kan jeg ikke rigtig huske, siger Inger Louw.

Engelske håndværkere har de senere år huseret i Nordjylland og blandt andet udført elendigt flise- og asfaltarbejde. Men nu er forretningsområdet altså blevet udvidet.

De engelske håndværkere kører rundt i hvide Ford Transit varebiler.


Seneste nyt

fra Nordjylland