Klar til en time med Nordjylland Live ?

Nyhederne står i kø til aftenens udgave af Nordjylland Live. Den nordjyske time med regionale nyheder kommer blandt andet til at handle om, at sygeplejersker i dag har demonstreret foran Regionshuset.

Regionspolitikerne andenbehandlede tirsdag næste års budget. Et budget, der byder på besparelser for mere end 200 millioner kroner. Mød regionens formand og formand for de nordjyske sygeplejersker direkte i studiet kl. 19.30.

Også regeringens finanslovsforslag rører i Nordjylland. Aalborgs borgmester er mildest talt ikke tilfreds med, at tæppet med et bliver revet væk under finansieringen af Aalborg Letbane. Borgmesteren er i studiet.

Så har en af vores reportere været på besøg hos den første nordjyske butik, der har installeret DNA-spray for at forhindre røverier.

Vi har selvfølgelig også haft et hold rundt i regionen, hvor vi fortæller om nyt udstyr i nordjyske ambulancer, forsvaret går ind i trafikkampagne, og så bringer vi intet mindre end en lille fiskesensation, for overraskende er der fanget masser af tun i danske farvande.

I den mere muntre ende får vi besøg af to gæve nordjyske piger, der har særlige maler-evner. De kommer i studiet og viser deres skills.

Og så er det tirsdag, og det betyder, at vi fortsætter vores serie om monstermaskiner. Denne gang skal vi møde en stor gravko og to kæmpe monstertraktorer.

Endelig kigger vi nærmere på, at Nordjylland lige om lidt er vært ved VM i pløjning.

Aftenens værter er Anne Christensen og Jenni Boelt. God fornøjelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland