Klar til guldbrag: Heidi fik billet i 11. time af Pirates-fan i gavehumør

Heidi Andersen var en af de 700 fans, der kom i klemme, da billetsalget til tirsdag aftens finalekamp gik ned - men hun blev reddet i sidste øjeblik af en venlig sjæl.

Miraklernes tid er ikke forbi. Det blev bevist tirsdag eftermiddag for Pirates-fan Heidi Andersen - og måske bliver det bevist igen tirsdag aften efter den sjette finalekamp mellem Aalborg Pirates og Herning Blue Fox.

Men tilbage til Heidi Andersen. Hun var en af de flere hundrede Pirates-fans, der mandag følte sig gevaldig snydt, efter det kom frem, at billetsalget til denne finalekamp var gået helt galt, så der var blevet solgt flere billetter til kampen, end der egentlig var til rådighed.

- Jeg er blevet taget i røven af Aalborg Pirates og Tiger Media. Det er en gang lort og lagkage, sagde Heidi Andersen i ærgrelse og skuffelse. 

Men hjælpen var ikke langt væk: For en anden Pirates-fan, Morten Gundersen, havde læst om Heidi Andersens billet-kvaler, og tirsdag eftermiddag kontaktede han redaktionen på TV2 Nord med en glædelig besked.

- Jeg har to billetter tilovers, som jeg meget gerne vil give videre til Heidi Andersen, sagde Morten Gundersen.

Heldigvis lykkedes det redaktionen at finde frem til Heidi Andersens nummer, og en times tid før finalekampens start klokken 18 mødtes de to på parkeringspladsen ved Gigantium, hvor to billetter skiftede hænder. Og dermed lykkedes det altså alligevel for Heidi Andersen og hendes søn Mathias at finde plads på lægterne mellem 5000 andre tændte fans.

Følg med live

Tirsdag aftens kamp er den sjette finalekamp mellem Aalborg Pirates og Herning Blue Fox. Efter tre suveræne sejre på stribe er piraterne i de seneste to kampe løbet ind i problemer, og derfor er en afgørelse trukket ud.

Men tirsdag aften har nordjyderne altså endnu en chance for at hive guldet hjem til Aalborg for første gang siden 1981. 

Umiddelbart efter kampen sender TV2 Nord live på Facebook. Her kan du enten komme helt tæt på sejrsrusen og medaljeoverrækkelsen, hvis det bliver en sejr - eller du kan få reaktioner og en analyse af kampen, inden Aalborg Pirates får en sidste mulighed for at snuppe guldet på udebane.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland