Klar til skæbnekamp: AaB-fans i lange baner i Viborg

Foto: Kresten Mosbæk Gravesen

Foto: Kresten Mosbæk Gravesen

Foto: Kresten Mosbæk Gravesen

1 af 3

Gratis billetter til den sidste og afgørende kamp i grundspillet er blevet revet væk af AaB-fans i kø foran Viborg Stadion.

Der bliver trangt på lægterne på udebaneafsnittet på Viborg Stadion søndag eftermiddag og aften. For tilrejsende AaB-fans står inden kampstart i meterlange køer uden for stadion for at få del i de billetter, AaB købte for at give væk til fansene.

Jo flere, jo bedre. For det gælder medaljechancer og muligheder for international fodbold i næste sæson, hvis AaB kan gøre det noget nær umulige: At spille sig til en plads i Superligaens top seks.

FC København, Brøndby, Lyngby og FC Midtjylland er allerede sikret en plads i slutspillet. Men lige nu er fire hold med i kampen om de sidste to pladser: SønderjyskE, Randers, AaB og FC Nordsjælland. 

Og her er der altså meget, der skal gå op i en højere enhed, før AaB kan tage en af de forjættede pladser. For der er ikke kun pointforskelle, men også målscore at tage hensyn til.

Derfor er intet afgjort, selv om AaB skulle gå hen og slå Viborg søndag - for med mindre de nærmeste modstandere taber deres kampe, kan det blive nødvendigt at vinde med flere end fem mål.

Derfor stiller AaB også med stærkste opstilling:

1 Nicolai Larsen
3 Jakob Ahlmann
4 Jakob Blåbjerg
5 Markus Holgersson
8 Rasmus Würtz
11 Jakub Sylvestr
16 Magnus Christensen
18 Rasmus Thellufsen
20 Marco Meilinger
25 Frederik Børsting
31 Joakim Mæhle

På bænken sidder Lucic, Patrick Kristensen, Thomas Enevoldsen, Jannik Pohl, Edison Flores, Casper Sloth og Kasper Pedersen.

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord