Klitgaard: Slut med røverier

I går var Klitgaard Ure udsat for røveri for tredje gang. Røverne slap afsted med ure for omkring en million kroner. Nu håber ejeren på, at tredje gang er sidste gang.

Kenneth Klitgaard, der ejer Klitgaard Ure har prøvet det to gange tidligere. Først i 2004 dernæst i 2010 og gårsdagens røveri sidder stadig i kroppen.

-Jeg er ked af det, lidt fortvivlet, men jeg synes egentlig, at jeg har det meget godt. Jeg har prøvet turen før, men alligevel så er det sådan, at man er sådan lidt ved siden af sig selv, siger indehaveren.

To  minutter i lukketid tvang de to røvere sig adgang gennem en låst bagdør. Herefter beordrede de butikkens mange kunder ned på gulvet, mens de tog omkring tredive ure med sig, inden de tog flugten. Kunderne tog røveriet pænt og nogle handlede endda færdigt bagefter.

-Der var lige et par norske teenagepiger, som fik sig en grim oplevelse ved deres besøg i Aalborg. De var meget rystet, men de fleste andre kunder tog det egentlig meget fattet, fortæller Kenneth Klitgaard.

Klitgaard Ure har allerede overvågning, og en sluse kunderne skal igennem, inden de kan komme indenfor. Om kort tid bliver butikken siket yderligere for at slippe for flere røverier. Med de nye sikkerhedsforanstaltninger bliver Klitgaard Ure Danmarks mest sikrede ureforretning.

Politiet er stadig på bar bund i sagen og hører gerne fra vidner, der har oplysninger, som kan hjælpe i opklaringsarbejdet.

Røverne flygtede i en ældre grå/metal Toyota Supra årgang 1987 med registreringsnummer XD 45 231. Bilen blev meldt stjålet i fredags.

Politiet har foreløbigt dette signalement af de to røverne:

-De beskrives som 180 - 185 cm høje, kraftige af bygning.
-De bar en sort hue over hovedet med huller til øjnene.
-Den ene røver der truede med pistolen bar en rød tyk vinterfrakke ned til midt over lårene.
-Der er formentlig tale om udlændinge, da de talte dansk med udenlandsk accent.


Seneste nyt

fra Nordjylland