Klitmøller spiller op i garagen: Ny festival på vej

Klitmøller får til september en ny musikfestival, der finder sted i tre garager i byen.

Til september ser den allerførste udgave af Klitmøller Garage Festival lyset. Den kommer til at foregå i tre private garager og sluttes af med en stor koncert i A Kassehus.

- Vi har allieret os med tre husejere, der velvilligt har stillet deres garager til rådighed for festivalen. Det kommer praktisk til at foregå på den måde, at der bliver en koncert i hver garage, og så går man videre til den næste og får dermed fornøjelsen af at høre tre bands gratis i løbet af eftermiddagen, fortæller Spillestedsleder Kennet Bøgehøj fra Spillestedet Thy, der står bag Klitmøller Garage Festival.

Der bliver ikke offentliggjort nogle navne i forbindelse med de tre garagekoncerter på Ørhagevej, Vestermøllevej og Strandfogedvej. Til den afsluttende koncert i A Kassehus vil arrangørerne dog godt løfte sløret for, hvilke kunstnere man kan opleve.

Det bliver nemlig de lokale Pacific Swell, der med deres surfrock åbner ballet. Herefter indtager den dansk-australske duo Palace Winter scenen. Aftenen slutter af med Ras Money a.k.a. Raske Penge a.k.a. Rasmus Poulsen.

Garagekoncerterne er gratis at møde op til. Hvorimod den afsluttende koncert lørdag d. 1 september koster 175 kr. at deltage i.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland