KLM præsenterer endnu en afgang fra Aalborg

KLM øger med en fjerde daglig afgang fra Aalborg Lufthavn til Amsterdam.

En stigende efterspørgsel på KLM's rute fra Aalborg Lufthavn til Amsterdam medvirker til, at KLM introducerer en fjerde daglig afgang fra Aalborg.

Allerede fra slutningen af marts kan rejsende fra Aalborg Lufthavn bestille billetter til endnu en afgang mod Amsterdam. Dermed får danskerne mulighed for at opnå forbindelse via Amsterdam flere gange om dagen. Det betyder, at KLM i alt kommer til at tilbyde 26 ugentlige afgange mod Amsterdam. Den nytiltrådte Country Manager for Air France og KLM i Danmark og Island, Frederic Descours siger:

- År for år stiger efterspørgslen på afgange mod Amsterdam, hvilket naturligvis glæder os meget. Mange tager til Amsterdam og nyder byen på en forlænget weekendtur og mange bruger hubben i Sciphol til at komme videre ud i verden til de mange drømmedestinationer, der kan nås via vores omfattende netværl. Udviklingen i efterspørgslen ser ud til at fortsætte og derfor er det helt nødvendigt at øge antallet af afgange yderligere. Øgningen i antallet af afgange vil styrke vores position på det jyske marked yderligere og bidrager til en langsigtet vækst på det danske marked.

Aalborg Lufthavn glæder sig til den ekstra afgang.

- Vi er meget tilfredse med, at KLM imødekommer efterspørgslen blandt rejsende fra Aalborg Lufthavn til Amsterdam. Dermed har flere rejsende fra Aalborg mulighed for at benytte rutel til at opnå forbindelse ud i resten af verden.


Seneste nyt

fra Nordjylland