Klokkerholm læser sammen

Brønderslev Bibliotek har givet 100 kriminalromaner til borgere i Klokkerholm. I aften kan læserne møde forfatteren bag "Den Skaldede Detektiv".

Brønderslevs bogbus ved Brønderslev Bibliotek har i løbet af det seneste halve år sat fokus på landsbyen Klokkerholm med projektet "SpotON Klokkerholm". Her har der har været en række arrangementer omkring bogbussen i byen.

- Vores mål har været at få nye samarbejdspartnere, lære byen godt at kende, og at vi som personale kommer ud af bogbussen og møder vores brugere og fortæller om vores tilbud, siger bibliotekschef Bente Kristoffersen.

Som afslutning på projektet udleverede biblioteket for en måned siden 100 gratis eksemplarer af Anna Grues kriminalroman "Den Skaldede Detektiv" til borgere i Klokkerholm. Bøgerne er sponseret af Sparekassen Vendsyssels Fond.

Torsdag aften kan borgerne i Klokkerholm så møde forfatteren Anna Grue, når hun holder foredrag om netop den roman, som borgerne har haft mulighed for at læse.

- Vi håber, at folk, der bor i Klokkerholm, har fået en masse gode oplevelser, så vi er en endnu større del af det aktive liv, der er i byen. Det er vores ønske, at bogbussen kan støtte op om de borgere og ildsjæle, der er med til at skabe det gode liv i landområderne, siger Bente Kristoffersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland