Klubber raser mod Dana Cup

Flere af de lokale klubber i Hjørring truer med at stoppe samarbejde med Dana Cup

Dana Cup trækker i denne uge 25.000 fodboldglade børn og unge til Hjørring. Det betyder gang i gaden over hele byen, hvilket normalt vil betyde en glad lokalbefolkning. Men for enkelte af de klubber der igennem mange år har lagt baner til de mange kampe er det i år ikke helt så sjovt.

- Oprindeligt ville Dana Cup have os til at gå med til en kontrakt, hvor vi ikke måtte bestemme, hvem eller hvad der skal sælges på området omkring vores baner. Det har altid været sådan, at det var vores bonus for at stille frivillige til rådighed. Men vi fik punktet sløjfet, men vi frygter det kommer igen til næste år. Sker der, så vil vi ikke være med mere, siger baneinspektør fra Skibsby Højene IF Kaj Nielsen til TV2 Nord.

Men bekymringen er stærkt overdreven, sådan lyder meldingen fra Jette Andersen der er daglig leder ved Dana Cup.

-Det er rigtigt der skal forhandles en ny kontrakt gældende for næste år. Men at den skal være markant anderledes end tidligere, det har jeg svært ved at tro. Men vi vil sætte os ned til efteråret og snakke med klubberne, men jeg forstår ikke deres bekymring, siger Jette Andersen til TV2 Nord.

Dana Cup fortsætter frem til og med på lørdag i Hjørring.


Seneste nyt

fra Nordjylland