Knald eller fald: Vendsyssel skal spille afgørende DM-semifinale

Det nordjyske badmintonhold Vendsyssel Elite Badminton spillede uafgjort mod Team Skælskør-Slagelse i den første DM-semifinale tirsdag aften.

Spændingen er enorm, inden Vendsyssel Elite Badminton (VEB) tager imod Team Skælskør-Slagelse (TSS) i den anden og afgørende DM-semifinale torsdag aften.

Den første semifinale mellem de to klubber blev spillet tirsdag aften i Skælskør, og kampen endte 3-3 efter nordjyske føringer på 2-0 og 3-1.

Ved stillingen 3-1 var VEB's Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak foran 10-5 i tredje og afgørende sæt mod Søren Gravholt og Kim Astrup. Her duftede det af VEB-sejr og et stort skridt mod klubbens første DM-finale nogensinde.

Desværre mistede VEB-parret initiativet og tabte 16/21, 21/19, 14/21.

Herefter var det op til damedoublen Emma Wengberg og Clara Nistad at sikre VEB sejren, men de var aldrig for alvor i nærheden af at kunne true Line Kjærsfeldt og Selena Piek fra Skælskør.

Returkamp torsdag i Skagen

3-3 var derfor i minutterne efter kampen et resultat, som sjællænderne glædede sig mest over, men et par timer tidligere havde VEB-spillerne været glade for netop det resultat, idet TSS var forhåndsfavoritter i fem ud af seks kampe.

3-3 betyder maksimal spænding inden returkampen torsdag aften i Skagen Sportscenter. Situationen er identisk med for et år siden.

Her mødtes de to hold også i semifinalen og indledte med at spille 3-3 på Sjælland. Returkampen i Frederikshavn endte 3-3, hvorefter TSS vandt i Golden Set og kom i DM-finalen.

Der er kampstart kl. 19.00 på torsdag i Skagen.