Lokalt håndboldbrag: Kneben sejr til Aalborg

00:45

27-25 vandt Aalborg over Mors-Thy.

Håndboldherrerne fra Aalborg besøgte Mors-Thy på hjemmebane til et nordjysk lokalopgør her til eftermiddag.

Mors-Thy ligger næstsidst i Håndbold Ligaen, og Aalborg Håndbold ligger nummer to. Derfor var Aalborg Håndbold også favoritter til at vinde dagens kamp på Mors-Thys hjemmebane. Kampen blev spillet klokken 16.10 i Sparekassen Thy Arena.  

I lang tid så det ud til, at hjemmeholdet ville klare skærene og få point. De holdt sig i front det meste af kampen, men til sidst trak Aalborg fra, og det endte med et slutresultat på 27-25 til gæsterne.

- Det er så længe siden, at vi har haft muligheden for at tage to point fra et af de større hold, så vi sidder bare og hænger med mulen ude i omklædningsrummet. Selvom vi egentlig føler, at vi spiller en god kamp og har styr på det hele, så er det bare sindssygt bittert at miste de to point, siger Mads Kjeldgaard Andersen fra Mors-Thy. 

Mors-Thy ligger efter dagens kamp stadig på 13.pladsen og er dermed næstsidst i ligaen. Aalborg Håndbold får to point fra dagens kamp og er stadig på andenpladsen efter GOG, der topper listen.

- Det, der er udslagsgivende, det er, at vi lige får scoret på vores chancer til sidst. Det kæmpede vi med i starten, men heldigvis for os, så lykkedes det, siger Mark Strandgaard fra Aalborg Håndbold til TV2 Sport efter kampen. 

Flere nyheder fra TV2 Nord