Knivdrab i Aalborg: Mistænkt løsladt igen

Lørdag aften anholdte Nordjyllands Politi en ung mand efter knivdrab på en 27-årig mand. Nu er han løsladt igen.

Et slagsmål mellem flere personer fik lørdag aften ved 18-tiden en fatal afslutning for en 27-årig mand. Som følge af flere knivstik afgik han ved døden en time efter opgøret.

Kort efter knivdrabet i Aalborg anholdte Nordjyllands Politi en 24-årig mand, som er mistænkt i sagen. Han har bopæl i Aalborg, og blev anholdt af en af politiets patruljevogne i nærheden af gerningsstedet. Nu er han løsladt igen.

Det oplyser vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der leder efterforskningen.

- Vi har foretaget afhøring af manden. Sammenholdt med den viden vi har, har vi vurderet, at

han på nuværende tidspunkt, ikke kan sigtes, siger Anders Uhrskov til TV2 Nord.

Nordjyllands Politi leder nu efter flere gerningsmænd i sagen.

Politiet fik melding om, at der var et større slagsmål i gang mellem adskillige personer på Østre Allé i det centrale Aalborg lørdag aften klokken 18:03.

Under slagsmålet blev der anvendt knive og køller, og det var i forbindelse hermed, at en 27-årig mand blev ramt af flere knivstik. Klokken 18:49 fik politiet melding om, at manden var afgået ved døden.

Politiets massive efterforsknings-arbejde består i at finde de formodede gerningsmænd samt klarlægge hele hændelsesforløbet.

Anders Uhrskov understreger, at politiets efterforskning viser, at der er tale om et internt opgør i et kriminelt miljø.

TV2 Nord erfarer, at den dræbte havde relationer til rocker-gruppen Banididos.

- Vi forfølger flere spor, men af hensynet til vores efterforskning kan jeg ikke komme det nærmere, siger vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, der understreger, at borgerne ikke skal være bekymret for at færdes i Aalborg.

Har man oplysninger i sagen, skal man ringe til politiet på 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland