Knivdrab i Frederikshavn: Boligforening holder psykologmøde

Ovenpå knivdrabet i en opgang på Lindegårdsvej i Frederikshavn har boligforeningen inviteret til et psykologmøde, der kan hjælpe de berørte naboer.

Boligforeningen Vesterport har inviteret de berørte naboer på Lindegårdsvej til et psykologmøde efter knivdrabet i Frederikshavn søndag aften.

Det fortæller direktør i Boligforeningen Vesterport, Steen Møller Andersen.

- Vi har haft den her ubehagelige oplevelse, hvilket har påvirket vores beboere. Så for at imødekomme det har vi inviteret de berørte naboer til et møde, hvor en psykolog ville fortælle om de naturlige reaktioner, man har efter sådan en oplevelse på tæt hold, siger han. 

Beboere fra Lindegårdsvej 43,45 og 47 er blevet inviteret med til mødet, hvor en psykolog fra Psykolog-Centret i Frederikshavn vil hjælpe med at tage hånd om de beobere, der kunne have oplevet en psykisk reaktion på den voldsomme oplevelse.

Steen Møller Andersen har ikke modtaget nogen henvendelser fra beboerne, men fortæller, at boligforeningen har inviteret til psykologmødet for at være på forkant med eventuelle reaktioner fra naboerne.

- Jeg er selvfølgelig forfærdet over det, og det er rigtig ærgeligt, at det skal gå ud over mine beobere, siger han.

Mødet bliver afholdt tirsdag aften klokken 18.30 i Gildesalen på Abildgårdsvej 35. 

Boligforeningen Vesterport har inviteret til psykologmøde tirsdag aften. 
Boligforeningen Vesterport har inviteret til psykologmøde tirsdag aften. 
Foto: Jesper Christiansen TV2/Nord

Seneste nyt

fra Nordjylland