Knivdrab i Haverslev: Begge formodede gerningsmænd har meldt sig selv

To mænd har været efterlyst for drab på en 35-årig mand i Haverslev onsdag aften. Nu har begge meldt sig selv til politiet.

Et større slagsmål ved Industriparken i Haverslev endte fatalt onsdag aften, da en 35-årig mand blev stukket ihjel. Siden torsdag morgen har politiet efterlyst to formodede gerningsmænd i sagen på henholdsvis 24 år og 28 år.

Kort efter midnat natten til søndag meldte den 24-årige sig selv til Østjyllands Politi i Randers, som anholdte ham og overførte ham til Politigården i Aalborg.

Søndag morgen fulgte den 28-årige trop og meldte sig selv til Nordjyllands Politi i Aalborg kort før klokken 9.

Det oplyser politiets vagtchef Henrik Beck i en pressemeddelelse.

De to formodede gerningsmænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen, og før grundlovsforhøret har Nordjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer i sagen.

De to anholdte har tilknytning til rockergruppen Satudarah, men efterforskningen i sagen har vist, at drabet ikke er en del af en bandekonflikt.

En 35-årig mand blev onsdag aften dræbt i Haverslev efter et slagsmål med flere personer. Lige siden drabet har Nordjyllands Politi arbejdet hårdt på at opklare sagen og fange to mistænkte i sagen.

Seneste nyt

fra Nordjylland