Knivstik efterforskes som drabsforsøg: Politiet efterlyser vidner

01:14

Nordjyllands Politi søger vidner, efter en 24-årig mand natten til søndag blev fundet med knivstik i maven. Hans tilstand er kritisk.

En 24-årig mand fra Aalborg er i livsfare. Han blev fundet tidlig søndag morgen med alvorlige knivstik i maveregionen. Politiet efterforsker det som drabsforsøg og søger vidner til episoden.

Tre personer fandt kort for klokken fire søndag morgen en 24-årig mand, der blødte kraftigt fra knivstik i maveregionen. Han blev fundet på Strandgade i Nørresundby. Manden blev bragt til skadestuen i Aalborg, og hans tilstand beskrives som kritisk. 

- Det er en meget alvorlig sag, og vi efterforsker den nu som drabssag, fortæller Frank Olsen, vicepolitiinspektør i Central Efterforskning i Nordjyllands Politi. 

De pårørende er underrettet.

Ofrets tilstand er så kritisk, at politiet ikke har kunne afhøre ham. De søger både de tre personer, der fandt manden samt andre vidner, der kan have set den forurettede, eller hvem der stak ham. 

  - Han bliver fundet derovre af nogle forbipasserende klokken 03.39. Han ligger og bløder på Strandgade, siger Frank Olsen, vicepolitiinspektør i Central Efterforskning i Nordjyllands Politi. 

Ofret havde forinden holdt fest i sin lejlighed i Aalborg. I løbet af natten fortsætter festen i Jomfru Ane Gade. Her bryder han på et tidspunkt op med selskabet, og cykler hjem. Se hans rute gennem byen her: 

Han kører under Limfjordsbroen mellem Havnegade og Strandgade i Nørresundby. Her tyder det på, at han vælter eller bliver væltet på sin cykel. Herefter opstår der uro eller tumult. Det er stadig uklart, hvad der præcist sker. 

- Vi er i gang med at afhøre vidner rundt omkring. Og vi vil appellere til, at hvis der er vidner, der har set noget mistænkeligt omkring Strandgade i Nørresundby, så må de meget gerne ringe til politiet, siger Frank Olsen.

Nordjyllands Politi oplyser, at de i efterforskningen nu koncentrerer sig om sti og arealer under Limfjordsbroen mellem Havnegade og Strandgade. Politiet er stadig meget interesseret i at høre fra vidner, der har set, hørt eller oplevet noget mistænkeligt eller udsædvanligt i området omkring Limfjordsbroen eller Strandgade omkring klokken 3:35 natten til søndag.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114. 

Flere nyheder fra TV2 Nord