Knivstik i Suldrup: 20-årig psykotisk gerningsmand fængslet

Det er endnu udvist, hvad den 20-årige gerningsmands motiv var for at stikke Spar-købmanden i Suldrup ned lørdag eftermiddag. Lørdag blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Det er endnu uklart, hvorfor en 20-årige nordjyde overfaldt Spar-købmanden i Suldrup lørdag eftermiddag. Det eneste Nordjyllands Politi kan slå fast på nuværende tidspunkt, er, at købmanden og gerningsmanden ikke har nogen relation til hinanden.

Søndag formiddag blev den 20-årige mand varetægtsfængslet i fire uger frem til den 17. november. Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Anette Odder. 

- Vi er ikke kommet tættere på et motiv, for den sigtede nægtede at udtale sig i retten, siger Anette Odder til TV2 Nord.

Varetægtsfængslingen sker i surrogat, altså på et psykiatrisk sygehus, da en læge har vurderet, at den 20-årige har klare psykotiske træk. I retten erkendte den 20-årige at have været på stedet, men han nægtede sig skyldig i drabsforsøg på den 55-årige købmand.

Overfaldet skete klokken kvart over tre lørdag eftermiddag, da den 20-årige mand gik ind i Spar-butikken og tilsyneladende uden motiv overfaldt købmanden med en kniv i vindfanget. To kunder overmandede den 20-årige og holdt ham fast, til politiet nåede frem og kunne anholde ham. 

Den 55-årige købmand blev udsat for flere knivstik, og hans tilstand betegnes fortsat som kritisk. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland