Knivstukket opsøgte selv sine drabsmænd

I aftes blev en 49-årig mand stukket ned i en opgang i Frederikshavn af tre personer, efter han opsøgte dem på en adresse på Lindegårdsvej.

Den 49-årige mand fra Frederikshavn, der i aftes blev stukket ihjel, opsøgte selv sine drabsmænd. Det fortæller lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 

Siden knivdrabet har politiet anholdt to personer fra lokalområdet, en 57-årig mand og en 38-årig kvinde, og sigtet dem for mordet af den 49-årige. De vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør. Politiet leder yderligere en tredje person, en 40-årig mand, også fra lokalområdet.

Den 49-årig mand havde i løbet af aftenen i går, søndag, opsøgt de tre gerningsmænd på en adresse på Lindegårdsvej, hvor der i følge politiets oplysninger opstod noget tumult imellem de fire personer på adressen. 

Herefter flygtede den 49-årige op i en opgang på anden ejendom vejen, hvor han blev stukket ihjel af de tre gerningsmænd. Politiet fandt ham død i en kælderskakt samme aften. 

Vicepolitiinspektør Frank Olsen ved endnu ikke, hvorfor der opstod tumult, eller hvorfor den 49-årige opsøgte de tre gerningsmænd på Lindegårdsvej. Alle fire involverede har dog forbindelser til narkomiljøet i Frederikshavn. 

De to anholdte vil blive opstillet for grundlovsforhøret senere i dag, men det præcise tidspunkt er endnu uvist. 

Politiet søger lige nu efter en tredje gerningsmand, en 40-årige mand, hvor de kender hans identitet. Hvis man kender til hans opholdssted, skal man ikke forsøge at pågribe ham, men i stedet ringe til politiet på 114. 


Seneste nyt

fra Nordjylland