Knud Kristensen dobbeltjobber

Dagen efter folketingsvalget måtte Knud Kristensen prioritere folketinget fremfor et udvalgsmøde i Vesthimmmerlands Kommune. Alligevel fastholder han sine mange udvalgsposter, selvom han fra alle sider rådes til at drosle ned.

Knud Kristensen rydder op på sit skrivebord. Efter tre hektiske valgdage hober papirerne sig op i entreprenørforretningen. Han skal fremover bestride tre fuldtidsjobs.

- Jeg kan sagtens planlægge det sådan, at jeg kan nå det hele, siger Knud Kristensen (Kons.) til TV2/NORD

Udover sin entreprenørforretning med knap 100 ansatte har Knud Kristensen tre udvalgsposter i Vesthimmerlands Kommune, heraf en som formand.

I Folketinget kan han se frem til op mod 6 udvalgsposter. En travlhed han regner med at planlægge sig ud af, med lidt velvilje fra sine byrådskolleger.

- Det kan sagtens lade sig gøre, hvis der tages lidt hensyn, siger Knud Kristensen.

- Det skal han ikke regne med. Mødekalenderen for 2008 er vedtaget. Han planlægge møderne i sit eget udvalg. Resten må han planlægge efter i sin kalender, siger Jens Lauritzen (Venstre), borgmester i Vesthimmerlands Kommune.

Borgmesteren vil dog gerne beholde Knud Kristensen og hans egen partikollega Per Bisgård i byrådet - gerne i økonomiudvalget hvor de sidder nu. men ikke som udvalgsformænd.

- Vi vil jo gerne have en tæt kontakt til vores folketingsmedlemmer, siger Jens Lauritzen.

Gode råd kan Knud Kristensen også hente hos sin socialdemokratiske byrådskollega Martin Glerup. Der har siddet 11 år i Folketinget.

- Der er kun 24 timer i døgnet og i et lille regeringsparti som de konservative er der masser at lave for dem der ikke er ministre. Det kan ikke klares med et knips, siger Martin Glerup (Soc.dem.)

- Det kræver knivskarp planlægning. Men jeg er engageret og har lysten til det. Når man har det så går det jo, siger Knud Kristensen til TV2/NORD.
Knud


Seneste nyt

fra Nordjylland