Knud Kristensens sidste jul som borgmester: Muligt at jeg skal have en pause

Når Knud Kristensen går på juleferie, bliver det hans sidste jul som borgmester. Om han er at finde i byrådet de næste fire år, ved han ikke endnu.

Ved kommunalvalget 21. november måtte Knud Kristensen se sig slået. Det konservative borgmester i Vesthimmerlands Kommune kunne ikke samle et flertal omkring sig, og det blev i stedet Venstres Per Bach Laursen, der løb med borgmesterkæden. Det stiller Knud Kristensen og hans parti i en lidt anden position end hidtil.

- Den rolle, som jeg og mine kolleger i Det Konservative Folkeparti skal spille de næste fire år, den har jo været ret begrænset i forhold til, hvad vi er blevet tilbudt. Men vi sidder trods alt i de forskellige udvalg og vil følge den udvikling, som kommer til at ske, siger Knud Kristensen.

Knud Kristensen selv har fået en plads i sundhedsudvalget, hvor han blandt andet glæder sig til at sikre gode vilkår for kommunenes ældre, som der bliver flere og flere af.

Men om Knud Kristensen vil sidde i sundhedsudvalget, og i byrådet i det hele taget, i hele den kommende byrådsperiode, kan han endnu ikke sige noget om.

- Jeg har svært ved at svare 100 procent på det. Muligheden for at jeg på et tidspunkt skal have en pause, kan være til stede, men nu skal vi lige se. Et job som det her, hvor jeg har været så optaget, og så at skulle tilbage til det private erhvervsliv, det kræver i hvert fald min tilstedeværelse, hvis jeg skal kunne løse den opgave. I dag kan jeg ikke svare på det, men i løbet af 2018 har jeg overblik over situationen, siger Knud Kristensen.

Han har tidligere sagt, at han nu vil fokusere mere på sin virksomhed, Hornum murer- og entreprenørforretning.


Seneste nyt

fra Nordjylland