Køb en villa til 99.000

Foto: Pressefoto/EDC

I hele syv nordjyske kommuner er gennemsnitsprisen for de fem billigeste villa på under en kvart million. Det gør regionen til en af de billigeste at købe villa i.

En ny opgørelse fra boligsiden.dk viser, at villapriserne stadig er helt i bund. Især i Nordjylland er der mulighed for at gøre et kup. I syv kommuner koster de fem billigste villaer under 250.000 kroner i gennemsnit. I de sidste fire er gennemsnitprisen under 500.000.

Den billigste villa i Nordjylland befinder sig pt. i Mariagerfjord, hvor man kan købe en villa for 99.000 kroner. Derefter følger Morsø og Thisted, hvor de billigeste koster henholdsvis 100.000 og 125.000 kroner. Thisted Kommune er samtidig blandt de fem billigste kommuner.

Men før man begynder at trække pengepungen frem, skal man undersøge kvaliteten på de billige villaer, råder boligsiden.dk.

- Når kontantprisen er helt ned omkring 100.000 kroner eller mindre, er der ofte tale om boliger, som er saneringsmodne. En sådan ejendom er nok mest attraktiv for en køber, der vil rive huset ned for at opføre et helt nyt og moderne hus. Set i det lys får man sig en billig byggegrund, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.

Der er dog et stykke ned til prisen på Danmarks billigeste villa, der pt. er en villa i Næstved til den nette sum af 50.000 kroner.

De fem billigste

Du kan se, hvor de fem billigste villaer i din kommune er her.

Og Nordjyllands billigste villa kan ses her.

Flere nyheder fra TV2 Nord