Købmandsbutik i Snedsted udbrændt

Der er kun ydermurene tilbage efter Spar-butikken i Snedsted brændte torsdag eftermiddag og aften.

Torsdag eftermiddag og aften hærgede en brand Spar-butikken i Snedsted. Branden udviklede kraftig røg, og Midt- og Vestjyllands Politi udsendte torsdag først på aftenen en beredskabsmeddelelse der opfordrede borgere nær branden til at blive indendøre. Også varslingssirenerne i området blev taget i brug. Ved 22-tiden torsdag aften udsendte politiet en afvarslingsmeddelelse. Det skriver TV Midtvest.

Årsagen til branden skal formentlig findes på butikkens tag. Natten til torsdag var butikken udsat for et indbrudsforsøg gennem taget, og derfor skulle skaderne udbedres torsdag. Det var under arbejdet med at svejse nyt tagpap på at ilden tog fat og bredte sig til resten af butikken. Ifølge TV Midtvests oplysninger står nu kun ydermurene i butikken tilbage. Alt indenfor er udbrændt.

Slukningsarbejdet blev forestået af 10 mand fra det lokale brandvæsen mens hele 22 mand fra Beredskabsstyrelsen i Thisted assisterede.

Flere tog gennem Snedsted måtte aflyses og erstattes af busser under den kraftige brand. Jernbanen løber gennem Snedsted lige bagom Spar-butikken og togkørslen på strækningen er først blevet genoptaget fredag morgen. 

 
 
Foto: Lone Bergholdt Hald, TV Midtvest

 


Seneste nyt

fra Nordjylland