Køkkenchefs-rokade i Skagen

Den tidligere køkkenchef på Brøndums Hotel Michel Michaud er rykket over til en stilling på Ruths Hotel, mens Allan Poulsen har overtaget hans job.

Stjernekokken Michel Michaud vender tilbage til Ruths Hotel for at arbejde sammen med den siddende køkkenchef, Jakob Spolum. Her vil Michel Michaud være med til at udvikle brasserietraditionen på hotellet. 

Køkkenchef Jakob Spolum glæder sig til samarbejdet med Michel Michaud, som i sin tid lærte ham op på Ruths Hotel.

- Michaud var min mentor og læremester, dengang jeg var kokkeelev på Ruths Hotel, og han var køkkenchef. Han inspirerede mig, lærte mig det franske køkkens klassiske grundprincipper og var samtidig som en far for mig. Det bliver så godt at få alle hans historier, opskrifter og metoder helt tæt på igen, siger Jakob Spolum.

For fremtiden vil Jakob Spolum være chef for begge hotellets to køkkener, Brasseriet og Gourmetrestauranten, mens Michel Michaud vil fokusere på at produktudvikle i brassieret. 

- Jeg elsker Skagen, jeg elsker naturen, og så elsker jeg at udvikle opskrifter og lave god mad. Det får jeg fuld adgang til nu, hvor jeg i - samarbejde med de mange dygtige og spændende folk på Ruths Hotel, får mulighed for i al ydmyghed at forfine det franske køkken på Ruths Brasserie uden at skulle arbejde på fuld tryk, siger Michel Michaud.

Stjernekokken starter på Ruths Hotel den 10. oktober.

Allan Poulsen overtager på Brøndums

Efter Michel Michaud har forladt stillingen på Brøndums Hotel, har skagenhotellet forfremmet kokken Allan Poulsen til køkkenchef.

Allan Poulsen har i forvejen meget erfaring fra flere af de nordjyske hoteller så som Ruths Hotel, Svinkløv Badehotel og Hotel Phønix.

I marts 2008 lavede vi et indslag om Allan Poulsen, da han vandt titlen som årets kok.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland