Kør med bus om natten og vågn op i Københavns Lufthavn

Busselskabet FlixBus har åbnet en ny rute fra Hirtshals til København, hvor passagererne har mulighed for at tage turen om natten.

Vil du gerne møde frisk og veludhvilet op til dit fly fra Københavns Lufthavn, når du næste gang skal på ferie?

Så har du nu mligheden, efter at busselskabet FlixBus har åbnet den første nationale natlige fjernbusforbindelse i Danmark.

Ruten går fra Hirtshals til København med afgang torsdag til søndag. Undervejs er der opsamling i Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense.

Klokken 20.50 afgår bussen fra Hirtshals Station, og klokken 04.35 ankommer den i Københavns Lufthavn, hvorfra den kører til København og slutter sin rute på Ingerslevsgade. Den anden vej, altså fra lufthavnen mod Jylland, er der afgang klokken 23.55.

Hirtshals og Hjørring er nye stop i FlixBus' danske netværk, og her er også afgange om formiddagen mandag, fredag, lørdag og søndag på en dagsforbindelse til København.

Rejsende fra Hirtshals og Hjørring kan på natlinjen stå af bussen i Vejle, Fredericia og Odense, før den slutter turen i København. På dagsforbindelsen kan de køre til Odense og København.

Populære natlinjer i Europa

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk, og globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

- En god del af vores forbindelser i Europa er natlinjer, og de er populære, også fordi man på denne måde kan spare en hotelovernatning på sin tur gennem Europa. Nu åbner vi den første natlinje i Danmark, og håber, at passagererne kan få gavn af denne mulighed for at komme sovende igennem landet, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark, i en pressemeddelelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland