Kokkeelev kan være ekstra stolt

Maria Lyngbo Mortensen, elev på Prinses Juliana, har ydet en ihærdig og særlig indsats for at få sit svendebrev. Hun er blevet belønnet af Aalborg Restauratørforenings med diplom og medfølgende økonomisk legat.

Stolt kokkeelev
Den kun 22-årige kokkeelev Maria Lyngbo Mortensen og de dygtige kokke på Restaurantskibet Prinses Juliana i Aalborg har stor grund til at være ekstra stolte i disse dage.

Bestået med ros
Maria har nemlig via sin kokkeelevuddannelse på Prinses Juliana og de gennemførte skoleophold på Food College Aalborg opnået, at modtage skolens særlige bevis på at være bestået med ros.

Diplom og legat
Maria har tillige været så heldig, at modtage Aalborg Restauratørforenings diplom, og medfølgende økonomiske legat.
Restauratørforeningens legat gives til en elev, som i læretiden har været en flittig god kammerat eller ydet en særlig indsats for at kunne få sit svendebrev via en læreplads, i en virksomhed som er medlem af Aalborg Restauratørforening af 1864.

- Maria glæder sig utrolig meget over de ekstra påskønnelser hun har fået, som helt sikkert vil kunne gavne hende på hendes videre vej i branchen, når hun i marts måned afslutter sin lange praktikperiode på Prinses Juliana, siger adm. direktør for Restaurationsskibet Prinses Juliana John Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland