Koldt vand til Fortuna

03:36

Badevandet er koldt på Hjørrings nye stadion

Hjørrings nybyggede stadionanlæg får massere af ros, men der en ting, som spillerne ikke er tilfredse med, og det er badevandet. Foto: Torben Lykke Larsen

1 af 2

Hjørrings nybyggede stadionanlæg får massere af ros, men der en ting, som spillerne ikke er tilfredse med, og det er badevandet.

Hjørrings nybyggede stadionanlæg får ros for at være den bedste hjemmebane i kvindernes 3F-Liga, som Fortuna fører lige nu, men Danmarks bedste kvindehold er til gengæld ikke imponerede over standarden i omklædningsrummene. Badevandet er nemlig så koldt, at spillerne tager hjem og bader efter kampene.

Det er ærgerligt, at Hjørring Kommune har brugt så mange penge på at bygge et så fedt station, og så sparer på badevandet

- Det er ærgerligt, at Hjørring Kommune har brugt så mange penge på at bygge et så fedt station og så sparer på badevandet, siger anfører Line S. Jensen.

Ifølge Fortunaspillerne er vandet i omklædningsrummene så koldt, at langt de fleste vælger at tage hjem og bade efter kampene, og det går ud over 3. halvleg.

- Jeg tror kun, at der var tre spillere, der gik i bad efter sidste hjemmekamp, og det ødelægger stemningen, siger keeper Maria Lindblad Christensen.

Spillerne oplever vandet koldt, fordi det forstøves i de nye vandbesparende armaturer. En uvidenskablig test foretaget af TV2Nord viser faktisk, at de har ret. Temperaturen ved brusehovedet blev målt til acceptable 37.8 grader, men på vej mod gulvet blev vandet mere end otte grader koldere til lunkne 29.5 grader.

Gregers Holm Larsen, der er bygningsfaglig leder i Hjørringhallerne, lover at løse problemet.

- Der er selvfølgelig ingen, der skal komme op på Bredbånd Nord  Arena i Hjørring og bade i koldt vand – det siger sig selv. Vi vil nu tjekke vores pumper, ventiler og CT-styring, og så skulle det gerne fungere til spillernes tilfredshed. 

Flere nyheder fra TV2 Nord