Kollapset hus i Vejgaard: Ingen forsikring

Kvinden der var lejer i det nedstyrtede hus på Hadsundvej i Aalborg, og som mistede alle sine ejendele, er ikke forsikret. Det oplyser hun i dag til TV2/Nord.

Flygtede ud af huset
Skærtorsdag måtte en 39-årig kvinde og hendes to børn, flygte ud af et lejet hus, da huset begyndte at synke og facaden slå revner.
Huset stod efter et mislykket gør-det-selv-projekt, ikke til at redde, og blev derfor revet ned - sammen med familiens ejendele.

Kvinden er ikke forsikret
Nu viser det sig, at kvinden ikke har nogen indboforsikring.
Forsikringskonsulent Christian Skødt fra Forsikringsoplysningen oplyser til TV2/Nord, at det i en situation som denne, i øvrigt ikke havde gjort nogen forskel, om kvinden var forsikret eller ej.

Der er derfor lagt op til et retsligt efterspil mellem ejeren af huset og kvinden, som mistede alle sine ejendele ved sammenstyrtningen.

Ejeren får ingen erstatning
Ejerens forsikringsselskab IF, oplyser til TV2/Nord, at de ikke yder forsikring - de mener det er selvforskyldt.

Historien
Skærtorsdag blev en villa på Hadsundvej 112 i Aalborg-bydelen Vejgaard, revet ned. Ejeren var i gang med at grave ud i kælderen og samtidig havde gravet omkring husets sokkel.
Pludselig begyndte huset at synke og facaden slog revner, og ejeren af huset tilkaldte politiet, som spærrede Hadsundvej på grund af frygten for at huset pludselig skulle styrte sammen.
Huset var lejet ud til en 39-årige kvinde og hendes to børn - de måtte flygte ud af ejendommen. Eksperter vurderede, at huset ikke stod til at redde og at risikoen for sammenstyrtning var for stor til at huset var beboeligt. Derefter blev det revet ned.


Seneste nyt

fra Nordjylland