Kollerup: Ukendte skilte-aktivister er kujoner

Den aktivistiske skilteophængning i Thy får det lokale folketingsmedlem for socialdemokraterne, Simon Kollerup til at kalde aktivisterne for kujoner.

I weekenden hængte aktivister i nattens løb ulovligt skilte op i Thy med budskabet om afstanden til mange asylansøgeres hjemlande i det krigshærgede Syrien og Irak.

Simon Kollerup vil have aktivisterne til at give sig til kende.

- I Thy er en mand er en mand, og her putter vi ikke med vores standpunkter eller hænger politiske skilte op midt om natten. Jeg opfordrer derfor skilte-aktivisterne til at vise deres ansigt, stå frem i det åbne og tag den politiske debat, hvis det er den, I vil have. Ellers er I ikke andet end kujoner, siger Simon Kollerup.

Folketingsmedlemmet mener at aktivisterne burde komme frem i lyset og diskutere svarene på et af Danmarks store problemer.

- I Socialdemokratiet forsøger vi ikke at bilde nogen ind, at Danmark står i en nem situation. Tværtimod anerkender vi, at det er svært. Opgaven er stor. Men vi gemmer os ikke. Vi tager ansvar for, at der er et land, som skal ledes og reelle problemer, som skal løses, men frem for alt, så vi tager debatten på et oplyst grundlag og i det åbne, siger Simon Kollerup, som også har lagt sin opfordring op på facebook.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland