Kom og kig: Kronprinsessen besøger Aalborg

Den 2. november får Aalborg royalt besøg, når kronprinsesse Mary skal tale om mobning og trivsel ved Skolelederforeningens årsmøde i AKKC.

Hun er smuk og stilbevidst, hun er hjertevarm og omsorgsfuld, og snart kan du være heldig at få et glimt af hende i Aalborg.

Kronprinsesse Mary besøger nemlig Nordens Paris den 2. november i år, hvor hun skal være en af talerne ved Skolelederforeningens årsmøde i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC). Her vil cirka 1600 skoleledere, forvaltningsansatte, politikere og andre skolefolk være til stede.

Kronprinsessen ankommer ifølge programmet til AKKC klokken 13.30, og klokken 14 skal hun så holde en tale for den fulde forsamling om Mary Fondens arbejde med at at mindske mobning og få børn til at trives i de danske skoler. 

- Det er altafgørende, at eleverne trives, og at de kan blive så dygtige som muligt. Indsatsen mod mobning i skolen er meget vigtigt, og vi er særdeles glade for, at H.K.H. kronprinsessen har takket ja til at fortælle en så stor gruppe af landets skoleledere om Mary Fondens arbejde med at bekæmpe mobning, siger Claus Hjortdal, formand for Skolelederforeningen.

Sidste gang, kronprinsesse Mary var i Nordjylland, var den 15. september sidste år. Her gik turen til Aabybro, hvor hun var med til at indvie byens nye skole.

Et besøg, der både vakte begejstring og forargelse, da det bagefter kom frem, at skolens specialklasseelever ikke havde fået lov til at opleve besøget. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland