Kom til gratis VM fodboldfest i Aalborg

1 af 2

Mandag den 30. juni og tirsdag den 1. juli inviterer DBU og TV2 til kæmpe VM fodboldfest på Havnen v. Jomfru Ane Parken i Aalborg. Oplev VM i Straffe, se VM-kampe live på storskærm og mød Kent Nielsen og Kasper Kusk fra AaB.

Når Danmark ikke kan komme til VM, må VM komme til Danmark!

Derfor inviterer DBU og TV2 til kæmpe VM Fodboldfest på Havnen v. Jomfru Ane Parken i Aalborg mandag den 30. juni kl. 15.00-24.00 og tirsdag den 1. juli kl. 15.00-24.00 som en del af DBU VM Tour med ni byer på tourplanen. Fodboldfesten er gratis, og der er noget for fodboldelskere i alle aldre.

Mandag den 30. juni er ungdomsspillerne på banen, når de 13-18-årige spiller DBU Street DM på en lille teknisk bane med bander. Det helt nye koncept VM i Straffe kan opleves om tirsdagen, når de bedste straffesparksskytter i Nordjylland kæmper om at spille sig videre til det store internationale finalestævne i Fælledparken i juli.

VM i Brasilien er nået til 1/8-delsfinalerne under arrangementet og kampene vises på storskærmen både mandag den 30. juni og tirsdag den 1. juli.

DBU fejrer desuden sit 125 års jubilæum med en specialindrettet container fyldt med de største danske fodboldoplevelser og resultater. Se gamle landsholdstrøjer, genoplev de bedste danske kampe og få taget dit billede med vindertrofæet fra EM-triumfen i 1992.

På pladsen kan du om mandagen møde de lokale AaB-profiler Nikolaj Thomsen og Kasper Kusk samt cheftræner Kent Nielsen i tidsrummet kl. 17-19.

Flere nyheder fra TV2 Nord