Kompakt Randers-mandskab tog tre point med hjem fra Aalborg

Det lykkedes ikke for Lars Søndergaards mandskab at forsvare andenpladsen i Superligaen.

Med cifrene 0-2 måtte AaB søndag eftermiddag se sig slået på eget græs af et effektivt Randers-mandskab.

Kronjydernes sejr blev grundlagt allerede i kampens fjerde minut hvor Viktor Lundbergs frispark fra kanten af feltet blev rettet af og gik udenom AaB-keeper Nicolai Larsen.

AaB havde flere store chancer i løbet af kampen, men i Randers-målet hev Karl-Johan Johnsson ligeledes store redninger op af hatten.

I stedet var det igen Randers, der fik netmaskerne til at blafre. Med 10 minutter tilbage af opgøret fik udeholdet en kontra, og med et masser af plads i feltet fandt målscorer Viktor Lundberg så Mandla Massango på tværs, som midt for mål satte bolden ind til kampens resultat 0-2.

Med nederlaget rykkede Randers forbi AaB, der indtager en øjeblikkelig fjerdeplads i tabellen inden rundes tre resterende kampe spilles søndag.