Koncert med Plácido Domingo aflyses

Plácido Domingos koncert i Musikkens Hus er blevet aflyst på grund af et dødsfald I den nærmeste familie.

Tenoren Plácido Domingo har aflyst sin koncert den 14. juni, som skulle være foregået i Musikkens Hus i Aalborg. Koncerten bliver aflyst, fordi Plácido Domingos søster døde natten til onsdag. Koncerten skulle først have været afholdt den 25. februar i år, men den blev udskudt på grund af sygdom.

- Vi har naturligvis kondoleret og er kede af de sørgelige omstændigheder, som Plácido Domingo og hans familie står i netop nu. Vi har fuld forståelse for, at han ikke ser sig i stand til at gennemføre den forestående koncert på søndag, siger Lasse Rich Henningsen, direktør for Musikkens Hus.

Koncerten var udsolgt, og det er endnu ikke klart, om der er mulighed for at finde en anden dato for koncerten i denne sæson. Dem, der har købt billetter, kan få den fulde billetpris og billetgebyr refunderet. Derudover får de et tilbud om at komme på en liste, hvor man har forkøbsret, hvis det bliver muligt at finde en dato for en koncert i en af de to kommende sæsoner.

Man kan få refunderet billetter enten ved at skrive en mail til domingo@musikkenshus.dk eller ved at henvende sig til husets billetkontor indenfor åbningstiderne eller på telefon 60 20 30 00.


Seneste nyt

fra Nordjylland