Koncert-orgie til World Cup i Klitmøller

Saybia, De Eneste To og DJ Pelle Peter giver koncert, når verdens bedste windsurfere kommer til World Cup-stævne i Klitmøller.

4Når klodens bedste windsurfere konkurrerer på bølgerne under KIA Cold Hawaii World Cup-stævnet i september, bliver der fest på havnen om aftenen.

Protektor for stævnet, tilflytteren Simon Kvamm, har sammen med en anden Klitmøller-tilflytter, eventmanden Morten Manaa, sat et spektakulært musik program sammen, som nok skal trække ekstra mange tilskuere til stævnet.

Det er det største musikprogram nogensinde til stævnet, der foregår fra 14. til 20. september.

Saybia spiller torsdag 17. september, fredag 18. september går De Eneste To på scenen og lørdag 19. september skyder DJ Pelle Peter fra P3 den store fest i gang.

Forinden er der en festforestilling med filmen 'Standing on Water' om og med den lokale surfstjerne Casper Steinfath.

- Det er en massiv opgradering af festprogrammet under KIA Cold Hawaii PWA World Cup. Vi er vildt begejstrede og håber, at alle vil være med til at gøre disse dage til noget helt særligt, siger Finn Jorsal,

formand for Friends of Cold Hawaii, der står bag World Cup'en.

Simon Kvamm, der for nylig er flyttet til Klitmøller med sin familie, er vært på de tre arrangementer. Han vil hver aften skrue op for stemningen med musik og quiz. Han har sammen med eventmanden Morten Manaa, der blandt andet står bag Bremen Teateret i København, skabt musikprogrammet. Morten Manaa er også flyttet til Klitmøller med familien.


Seneste nyt

fra Nordjylland