Koncerthusdirektør: Brug alternativer til parkeringskælderen

Koncertgæster har givet udtryk for en dårlig oplevelse, når de har brugt parkeringskælderen – Musikkens Hus har undersøgt antal af alternative pladser i området.

Langsommelig ekspedition, når man skal printe en P-billet til forruden inden koncerten, unfair P-bøder og almindelig pladsmangel.

Mange koncertgængere har på det seneste udtrykt deres utilfredshed med Q-Parks parkeringskælder, der ligger ved siden af Musikkens Hus.

Musikkens Hus er en erhvervsdrivende fond, der ejer og driver Musikkens Hus på sokkelgrund. Det vil sige, at Musikkens Hus intet har med de omkringliggende arealer at gøre, og Musikkens Hus har derfor ingen anden mulighed end at forsøge at påvirke ejeren af Q-Park parkeringskælderen til at indføre forbedringer.

Alligevel bekymrer det i Musikkens Hus, at nogle gæster har uheldige oplevelser med servicen i parkeringskælderen.

- Det er noget, vi tager meget alvorligt. For selv om vi ikke har noget at gøre med P-kælderen, så er det mildt sagt ærgerligt, hvis frustrationen over parkeringsfaciliteterne kommer til at skygge for en god oplevelse i Musikkens Hus, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Derfor har han fået lavet en undersøgelse af, hvor mange alternative P-pladser der er i relativ nærhed af koncertstedet.

Inden for 400 meters afstand er der 1.250, inden for 1.000 meters afstand er der 2.688 og inden for 1.500 meter er der 3.960 alternative P-pladser.

- Med lige under 4.000 P-pladser i gåafstand fra Musikkens Hus kan vi kun opfordre de gæster, der er utilfredse med parkeringskælderen, til at bruge alternativer, siger Lasse Rich Henningsen.   

Forsiden lige nu