Kondiløber angrebet af to arrige hunde

En mand blev alvorligt bidt af to hunde, da han var ude at løbe. En kvindelig billist kom ham til undsætning. Han skal nu opereres for sine skader.

Det var omkring klokken 07.00 mandag morgen, at to hunde jagtede og bed den 25-årige løber i venstre læg fodled og i ballen.

Manden løb på Anders Borks Vej i Aalborg, da to hunde af racen Amstaff slap ud af en have og jagtede derefter manden, og bed ham, oplyser vagtchef Per Vagn Nielsen.

En kvindelig billist kom ham til undsætning, da hun kom kørende forbi, dyttede hun af hundene, men de slap ikke taget i manden. Derefter åbnede hun bildøren, så han kunne komme ind i sikkerhed, men hundene havde bidt sig så godt fast, at han ikke kunne få benet med ind i bilen. Kvinden forsøgte at fjerne hundene ved at slå efter dem med en autostol, det hjalp, og hundene gav til sidst slip.

- Hun ruller rundt på fortovet og råber, at det gør ondt, og jeg ved ikke lige, hvad jeg skulle gøre, siger Maria Bitsch, der kom kørende forbi.

- Han har rimelige alvorlige kvæstelser efter biddene. Og det er nødvendigt, at han skal opereres for sine skader, siger Per Vagn Nielsen.

Politiet har taget de to hunde med sig, og de skal nu aflives. Manden bliver sigtet for overtrædelse af hundeloven, fordi hundene strejfede.

Politiet har tidligere forsøgt at fjerne hundene fra adressen, men uden held.S


Seneste nyt

fra Nordjylland