Konservativ ballade skader borgerlige borgmesterchancer

 Konservativ ballade skader borgerlige borgmesterchancer

Dansk Folkeparti mener at den konservative ballade om posten som spidskandidat i Mariagerfjord Kommune skader hele den borgerlige bloks chancer for at vinde borgmesterposten.

Dansk Folkepartis ene medlem af byrådet i Mariagerfjord Kommune, Kim Christiansen mener at Erik Kirkegaard Mikkelsens exit fra de konservative skader hele den borgerlige blok.

- De konservative har spillet borgmestertaburetten lige i hænder på socialdemokraterne, siger Kim Christiansen fra Dansk Folkeparti.

Kim Christiansen mener at balladen og den nye spidskandidat, Kim Skau's manglende politiske erfaring gør kommunalvalget i Mariagerfjord Kommune til en præsidentvalgkamp mellem Jørgen Pontoppidan fra Venstre og den siddende socialdemokratiske borgmester, Hans Chr. Maarup.

- Jeg kunne godt have støttet Erik Kirkegaard Mikkelsen som borgmester. Nu tror jeg at de konservative er så svækket, at de risikerer ikke at komme i byrådet, siger Kim Christiansen.

Det afviser formanden for de konservatives partiforening i kommunen.

- Jeg tror tværtimod at vi kommer styrket ud af det her. Nu har vi nemlig afklaret tingene på de indre linjer, og kan se fremad, siger Eyvind Eklund.

Kim Skau har ikke ønsket at kommentere kritikken. Nu vil han snakke med de øvrige borgerlige partier om en slagplan.


Seneste nyt

fra Nordjylland