Kop & Kande Sæby i Facebook-storm: Lod personalet shoppe gode tilbud før kunderne

Foto: PR-foto

En brøler under et flytteudsalg hos Kop & Kande i Sæby har fået folk op i det røde felt på Facebook.

Et godt, gedigent flytteudsalg med 75 procent rabat burde være en sikker vinder hos kunderne. Men for Kop & Kande i Sæby gav det et noget uventet bagslag, da de mandag eftermiddag skulle lukke kunderne ind.

For ifølge flere vrede Facebook-brugere kunne de forreste i køen foran butikken i Vestergade bare se til, mens en ansat og et familiemedlem til butikschefen fik lov til at købe det, de skulle bruge, før alle andre.

Og det gik ikke ubemærket hen.

  Foto: Facebook

  Foto: Facebook

Ikke kun har det affødt flere vrede kommentarer på butikkens Facebook-side - nu har butikschefen også fået skældud af direktøren for Kop & Kande-kæden, Peter Rønn.

- Det er selvfølgelig en kæmpe fejl, at der er to, der får lov til at købe noget før kunderne. Den ene er en fra personalet, der har været med til at sætte den nye forretning op, mens den anden er et butikschefens familiemedlemmer. De får lov til at købe ti ting. Nogle plastik-skeer og nogle køkkenmaskiner, og det er en kæmpe fejl. Butikschefen er simpelthen så ked af det, siger Peter Rønn til EkstraBladet. 

  Foto: Facebook

- Vi spørger hende selvfølgelig, hvad hun har lavet. En af kunderne ude foran stod langt fremme i køen, og havde udset sig de to køkkenmaskiner, som var blevet taget. Han får selvfølgelig de to maskiner til samme pris. Det er jo for dumt af hende, og hun har naturligvis også fået skæld ud, uddyber direktøren, der betegner hændelsen som en stor brøler.

Flyttesalget var sat i stand for at tømme butikken i Vestergade, før Kop & Kande flyttede til nye lokaler Grønnegade, også i Sæby. 

  Foto: Facebook