Koreansk presse belejrer arresten i Aalborg: Håber at se Chung Yoora

Standhaftige koreanske pressefolk har i ugevis ventet foran arresten i Aalborg - i håb om at få et glimt af 20-årige Chung Yoora, der endnu sidder varetægtsfængslet.

Selvom det nu snart er en måned siden, at den koreanske Chung Yoora blev anholdt, er de koreanske pressefolk vedholdende. De er stadig til stede i Aalborg, hvor de dag for dage holder øje ved arresten, hvor Chung Yoora sidder varetægtsfængslet.

- Vi er her i Danmark, fordi vi gerne vil følge med. Måske vi også er heldige at hun vil sige noget til os, nu når vi er sydkoreanske journalister, siger Kyujin Jung, der er journalist i Sydkorea. 

Den 20-årige kvinde er varetægtsfængslet indtil på mandag. Inden da skal retten formentlig tage stilling til om hun forsat skal være varetægtsfængslet. Det hele afhænger dog af om Rigsadvokaten får afsluttet sagen om Chung Yooras udlevering til Sydkorea.

Chung Yoora er mistænkt for at være involveret i en større korruption-sag i sit hjemland, Sydkorea. Det var de sydkoreanske journalister, som fandt frem til Chung Yoora, og de har siden anholdelsen fulgt sagen tæt. 


Seneste nyt

fra Nordjylland