Køreskolebussen møder kritik

Nordjyske køreskolelærere er skeptiske overfor Køreskolebussen, der tilbyder undervisning i en bus. Forbrugerrådet mener, at bussen er ulovlig.

Det skriver P4 Nordjylland.

Køreskolebussen er på vej til Brønderslev, Fjerritslev, Frederikshavn og Hjørring. Med et nyt koncept vil et firma tilbyde teoriundervisning til køreskoleelever i tidligere rutebusser, som indrettes til teorilokaler. Busserne parkeres så foran byernes gymnasier, hvor eleverne kan gå til undervisningen. Forløbet koster 9.999 kroner, som skal betales forud over internettet.

Men nordjyske kørelærere advarer unge imod at benytte det nye tilbud over nettet, for der er hverken telefonnummer eller kontaktoplysninger på hjemmesiden.

- Man kan ikke lige se, hvem som står bag, og man skal indbetale pengene forud. Det, jeg frygter med, er, at der er nogle unge mennesker, der indbetaler penge og ikke får nogle ydelser for de penge. At de i yderste konsekvens bliver snydt, siger formanden for Østvendsyssels Kørerlærerforening, Jens Peder Jensen, til P4 Nordjylland.

Denne skepsis bakkes op af Forbrugerrådet, der mener, at Køreskolebussen er ulovlig, fordi der ikke er nogen kontaktoplysninger på hjemmesiden koreskolebussen.dk:

- Det er regelret ulovligt. Der skal simpelthen være den slags oplysninger på et netsted, der driver handel. Det fremgår af forbrugeraftaleloven, og vi har fra Forbrugerrådet tænkt os at gøre Forbrugerombudsmanden opmærksom på det her, siger afdelingsleder ved Forbrugerrådet, Vagn Jelsøe, til P4 Nordjylland.


Seneste nyt

fra Nordjylland