Kræftramte børn i Jesperhus

Dagen før den officielle sæsonåbning i Jesperhus inviterer parken kræftramte børn og deres familier gratis inden for dørene.

<b>Parken til rådighed</b>
Det er 2. gang, Jesperhus stiller hele parken med forlystelser til rådighed for at give de sygdomsramte børn en god oplevelse.

<b>Foreningen Familier med kræftramte børn</b>
"Familier med kræftramte børn" i samarbejde med Jesperhus står bag arrangementet, hvor de unge patienter får hele blomsterparken for sig selv en hel dag.
Børnenes familier, besøgsvenner samt sygehus-personalet på børnekræft-afdelinger landet over er også inviterede til at nyde dagen med dem.

<b>Ebbe Sand tager imod</b>
Busser afgår fra landets fire børnekræft-afdelinger og ankommer til parken ca. kl. 10, hvor Ebbe Sand vil tage imod de unge gæster og skrive autografer. Herefter er det bare at slå sig løs i parkens tilbud af aktiviteter og forlystelser.

<b>Muddi underholder</b>
Foreningen Familier med kræftramte børn er vært ved en frokost midt på dagen, og både Falck, Politi og Brandvæsen samt Muddi fra Muddi og Salamidrengene kommer og underholder i løbet af dagen.

<b>Is og ny biograf</b>
Polar Is kommer forbi med gratis is til alle børnene, der på denne dag også vil være de første gæster, der har fået adgang til parkens nye 4D-biograf.

<b>Foreningen er glad</b>
- Det betyder utrolig meget for os, og ikke mindst for de sygdomsramte familier, at Jesperhus lægger faciliteter til et arrangement som det her.

<b>Børnene får oplevelser</b>
Det giver børnene mulighed for at få nogle oplevelser, som de ellers ikke kan få.
På grund af deres svækkede immunforsvar er risikoen for infektioner simpelthen for stor til, at de
kan tage sådan et sted hen på en normal åbningsdag, hvor der er tusindvis af andre mennesker, fortæller formand i foreningen "Familier med kræftramte børn" Kurt Hansen og fortsætter:

- Sidste år var der lutter øre-til-øre smil, da dagen var slut, og allerede inden vi tog hjem den dag, havde vi en aftale med Jesperhus om at gentage succesen.

Det er en fornøjelse at kunne give børnene og deres familier en oplevelse, mange andre måske tager for givet, slutter Kurt Hansen.

Flere nyheder fra TV2 Nord